oppvåkning Av Fannie Ch. 03


DAY FOUR-GLORY GLORY

Fannie blir vekket av hans hånd stryke rumpa hennes forsiktig. “S” prøvde å få henne til å rulle over. Hun synes ikke interessert lenger, og han kan ikke forstå hvorfor. De har hatt et godt seksualliv for år, og hun har alltid syntes å ønske ham til å røre henne. Noen ganger ett touch og hun var klar til å gå. I det siste har hun vært reservert. De har ikke hatt sex i en uke, og han begynner å føle seg frustrert samt kåt. Dette er søndag, og han har til å spille golf med sine kamerater som han gjør hver helg, men ville lett gi avkall hans kamp for å komme i litt spilletid med sin vakre kone. De vanligvis finne noen spesielle kurs for å spille og tilbringe hele dagen der.

Hun oppfører seg som om hun sover fremdeles. Han gnir bunnen og prøver å jobbe hånden rundt hennes fitte, men hun ruller over på det som gjør det vanskelig for ham å få tilgang til den. Hun vil ikke ham å finne ut, men likevel, at hun har barbert henne haugen og hun ønsker å vente på hennes situasjon med de menn til å slutte og fortelle “S” at hun barberte det for ham. Nå føler hun seg skyldig og ønsker henne livet med henne kjærlig ektemann tilbake før det er for sent, og hun kan ikke gå tilbake.

Frustrert, får han opp og får seg klar til å gå, i håp om at kanskje hun vil være mer villig i kveld. Hun hører døra lukket når han drar. Lyden av bilen sin peeling bort forteller henne at han er borte, og hun ruller tilbake over å klemme hans pute som ønsker det var ham som hun holdt. Weeping hun faller tilbake til å sove vel vitende om at en annen travel dag ligger foran oss.

Hennes vekkerklokke vekker henne på 10. Uten å vite det hennes hånd er mellom bena hennes. Hun hadde vært gni hennes fitte mens hun sov som hun drømte om uhyggelig opptrer hun har utført de siste dagene. Hun kan fortsatt ikke tro at hun er i stand til paraderte seg rundt i offentligheten kledd som en komplett ludder og ha sex med totalt fremmede! «Er jeg virkelig et ludder som de sier jeg er? ‘ hun lurer på. Fingrene hennes er nå våt fra hennes safter og hun bringer dem til leppene. Hun smaker seg selv som hun slikker dem rene. Hennes sinn i en dis. Innser at hun har ikke tid til dette nå er hun ruller ut av sengen for å komme seg rede.

Dusjet og barbert hun styrter ut av huset lenge før “S” kommer hjem fra sin golf kamp. Hun møter Dave bak butikken hans kort tid, men ble ikke fortalt hva som var i vente for henne denne gangen.

Hun minner om at mens du kjører hjem fra kjøpesenteret i går at Dave sa til henne at hvis hun gjorde det som var forventet av henne for en periode på én uke at han ville ødelegge bevis på hennes ugjerninger, og hun vil være fri til å få sitt gamle liv tilbake. Hvis hun skuffer ham, enda en gang, enn hennes pine vil fortsette. Hun er fast bestemt på å akkurat som fortalt og ingen vil noensinne få vite om hennes hor seg selv til fremmede.

Hun kommer inn i hennes bil og løp ned til landsbyen og trekker rundt på baksiden av butikken. Som hun parker bilen hennes, er Dave utenfor venter. Han åpner bakdøren av sin Cadillac og hender Fannie en handlepose som hun får i.

“Du vil fjerne alle klærne og satt bare disse på for dagen. Vi vil være på vår destinasjon i omtrent en halv time.” han sa.

Fannie kommer inn i bilen og ser i posen. Inni var et beskåret t-skjorte, et par hvite bomullsshorts, og et par sandaler. Hun tar av seg klærne som Dave stasjoner og hun merker noen blikk av ham i bakspeilet. Hun taubåter på shorts som er litt stramt for å si det mildt. De rir opp i rumpa og gjøre en definert kamel tå foran. Det myke materialet strekker seg rundt foldene i hennes fitte lepper. Den t-skjorten var ikke mye mer enn en parabol fille og sandaler var akkurat den typen slitt på stranden. Hun håpet at hun ikke var forventet å bære disse mens shopping igjen i dag.

Bilen exit er motorveien i den lave leien siden av byen. Ikke typen område for en jente kledd som dette for å være ute alene selv på en søndag ettermiddag! Han trekker bilen til en parkeringsplass og kjører rundt til baksiden av en bygning. Hun kan se skiltene på siden av bygningen som sier at det er en butikk “for bare voksne”.

Dave åpner bakdøren og hjelper Fannie komme seg ut av bilen. I lys av dagen kan hun fortelle med en gang at hennes antrekk igjen lite til fantasien, og at hun vil sikkert være tegning mye oppmerksomhet til seg selv i den. Idet hun går hun kan se puppene hennes svaier frem og tilbake og kan føle de trange shorts gni mot hennes fitte og rasshøl.

De går opp en trapp og Dave åpner inngangsdøren som Fannie går først. Hun kan se med en gang at dette er en voksen videobutikk som også selger sexleketøy. Selv om butikken var ikke opptatt hun kunne se noen menn på jakt rundt på DVD-er og nyheter i hyllene. Hun begynner å tenke på hvordan hun er kledd og føles litt ubehagelig under omstendighetene. Shortsen bare dekke om lag tre fjerdedeler av rumpa hennes forlater bunnen av rumpa kinnene utsatt. Den øverste er en hvit t-skjorte i klassisk snitt av like under bunnen av brystene hennes. På forsiden i store gull sequin bokstaver er ordet “ludder”. Hun prøver ikke å få kontakt med noen av mennene som ser hennes øyne.

Dave bringer henne over til en seksjon. av butikken som viser dildoer og vibratorer. Han casually ser over elementene på skjermen mens du sjekker reaksjonene til de andre mennene mot Fannie i øyekroken.

“Fannie Jeg ønsker å se at stor en på nederste hylle. Bøy ned og få det for meg vil du?” sa han mens han pekte ned, men på noe spesielt.

Fannie ser på ham i noen sekunder venter på ham til å identifisere hvilke dildo han ville, men han ignorerte henne. Ser ned tok hun en gjetning på som en han ønsker henne til å komme og plukket opp. Hun holdt det opp for ham å ta, men før hun kunne stå sa han. “Nei, den der borte.”

Som gikk på i et par øyeblikk i håp om at hun ville få mer oppmerksomhet fra kundene. Som hun gjorde! Det faktum at hennes shorts syklet halvveis opp rumpa kinnene med henne bak høyt i luften hun ikke kunne unngå å bli lagt merke til. Hennes lille toppen falt bort fra brystet hennes avslørende hele brystene hennes. Dave merke til en mann beveger seg nærmere og var fornøyd med at han ville nærme seg dem.

“Never mind” sa han til Fannie som han beveget seg mot slutten av øya med Fannie følger tett bak. Han stoppet på den delen av butikken med bondage DVD-er.

Han plukket opp en DVD med et bilde av en bundet og hjelpeløs jente på coveret, og ga den til Fannie. Hun så på frontdekselet for en stund før du slår den over til baksiden. Dave, i mellomtiden, var å se over skulderen for å få kontakt med mannen ned isle øyet. Han ga mannen et nikk til å komme nærmere og han nærmet seg sakte. Mannen hadde på seg en lang grå trenchcoat.

Han flyttet opp å stå på Fannie venstre side som Dave sto på hennes høyre. Fannie fortsatt leser den DVD-cover hadde ikke lagt merke til først. Dave så bak henne og ned mot rumpa hennes og deretter tilbake til mannen som for å gest for ham å gå videre og ta på den. Sakte mannen hviler hånden på toppen av rumpa. Dette førte til Fannie å fryse så hun ikke visste at mannen var der i det hele tatt. Hun så rett fram uten å flytte så han forsiktig gled hånden ned på baksiden av hennes shorts før den fikk kontakt med henne bar hud under. Skjult av hans åpne trenchcoat han føler hennes kjød, lett å klemme hennes venstre kinn. Jobber seg nedover han legger hånden mellom hennes kjøtt kinnene til han kan kjøre sin langfinger opp mellom hennes myke fitte lepper. Leppene føltes stor og myk gjennom den tynne bomullsstoff. Han jobbet seg fingeren opp og ned inntil den nådde hennes klitoris slik at hun lukker øynene og bøy ryggen hennes for å tillate ham bedre tilgang, hun begynte å rocke frem og tilbake for å skape mer friksjon som mannen jobbet hardere. Hennes shorts begynte å vise synlige tegn til fuktighet som hun ikke kunne unngå å bli opphisset. Hun begynte å stønne da hun nærmet seg klimaks. Dave var ikke om å tillate at enda så han avbrutt.

“Fannie?” han sa.

“Yes sir?” svarte hun med øynene fortsatt lukket.

“Tror du ikke at det er på tide å betale tilbake det hyggelig mann for å gjøre dette for deg?”

“Hva?” spurte hun forvirret.

“Reach i buksene hans og gi ham det han trenger.” han sa.

Hun klapper buksene følelse for hans fly, skli ned glidelåsen, og nå inne. Hun legger hånden på innsiden av buksen og finner hans penis fullt oppreist. La den ligge i posete buksene hun begynner å stryke den opp og ned. Hånden hans fortsatt på baken han begynner å presse henne på kinnet som han kommer nærmere Cumming, Plutselig han slipper ut et mykt stønn da han presser rumpa hennes hardt. Han skyter sin last i buksene mens hun fortsetter å rykke ham vekk. Han griper hånden hennes for å stoppe når han trekker opp sin flue og dekker seg med frakken, men ikke før hun ser den våte flekken kjører ned forsiden av buksene. Han rygger raskt bort og forlater butikken.

Dave ser seg rundt og gripe armen hennes, tar henne gjennom en døråpning på baksiden av butikken. Fannie forstår ikke hvorfor han gjør henne gjøre disse grusomme tingene når hun gjør alt han ber. Hun må adlyde for å holde ham fra å ødelegge livet hennes. Nå håper hun denne dagen er over, og de drar. De går ned en sement trapp som klippet clop av Fannie sin sandaler ekko mot veggene. De kommer til en dør på bunnen og Dave skyver henne gjennom døråpningen.

Hun finner seg i en mørk korridor. Vanskelig for øynene å justere til det svake lyset hun ser mange dører langs begge sider. Hun kan se tallene for menn stående i de mørke hjørnene. Lyder av mennesker som har sex kommer fra høyttalerne i rommene bak dørene kan bli hørt. Dave finner en åpen stall, og han trekker henne inn og raskt lukker døren og låser den.

Båsen er svært liten. Knapt store nok for to av dem. Den eneste lyskilde er den gløden fra sporet for å sette pengene inn i skjermen for å se på en video. En stol er det eneste innsiden. Båsen er muggen og lukter av sæd. Gulvet er klissete og hun ønsker ikke å røre noe inni. Dave dytter henne ned i setet, tar ut en regning, og setter den i penger sporet. Skjermen lyser som videoen begynner å spille.

Bildet på skjermen er av en ung kvinne på hennes hender og knær blir knullet hardt av en svart mann med en veldig stor kuk. Han er pounding henne nådeløst som hun skriker at hun vil ha mer. Volumet er svært høyt og Fannie kan ikke lenger høre lyder fra de andre bodene. Dave skyver den store hvite knappen på skjermen og en annen video kommer på. Dette er en veldig sexy utseende kvinne å bli pult i ræva. Kameravinkelen endres og du kan nå se at kvinnen er en transvestitt med pikken hans å bli rykket opp av mannen med kuk i rumpa hans. Dave begynner å surfe gjennom videoene raskere som om han var på utkikk etter noe spesielt.

Han stopper på en scene av tre menn i forkledninger ridning i en varebil ned en smal landet rundt. Veien går gjennom et tungt skogsområde og fører til at van og kameraet til å sprette rundt. Det synes å være en billig gjort video gjøres med bare ett kamera innsiden av van. De maskerte mennene drikker og gjør mye støy som de tuting og skrike som de kjører nedover veien. Det er ingen andre biler eller hus sett i dette området som de kjører. Gjennom frontruten kameraet zoomer inn på en kvinne jogging foran dem. Hun har på seg shorts og en hvit t-skjorte. Hennes lange blonde hår spretter ut av skuldrene når hun løper. Høy og tynn hun er uvitende om det faktum at disse mennene er nå følgende bak henne. Hodetelefoner holde henne uvitende om sine omgivelser. Vi hører mennene i van tomten hva de ønsker å gjøre til denne uskyldige jenta som van hastigheter opp og skrenser til en stopp foran henne. Jenta fryser i et sekund før hun skriker og løper ut i skogen som mennene hoppe fra van og forfølge henne. . Kameraet spretter som den prøver å holde tritt med jakten. Den mister stedet for handlingen og når den fanger opp mennene har kvinnen på bakken. En av mennene vikle noen duct tape rundt munnen for å stoppe henne skrike. En annen bånd hendene hennes bak på ryggen. De får henne til hennes føtter, og hun er tydeligvis redd for døden av utseendet i øynene hennes.

Det hele ser for reelle og Fannie lurer på hvordan de kunne lage en slik film ser så livaktig eller hvordan de kunne finne en jente til å spille rollen, og lov til å bli behandlet så grovt.

To av mennene holder henne bakfra som den tredje tar fram en kniv og kutter klærne hennes i filler og etterlot henne helt naken. Puste tungt hennes rikelig brystene stige og falle med hvert åndedrag. Mannen med kniven håner henne og truer med å kutte strupen hennes. Han klyper brystvortene hennes og vrir dem som jenta vrir seg i smerte.

De finner en grein og binde hendene, spredt ut, over hodet hennes. Mannen som hadde kniven ser ut til å være leder som han dirigerer de andres handlinger. Han finner en tynn pinne og begynner å bruke den på den hjelpeløse jenta. Han begynner med å piske henne juling med det som de andre mennene ler så de begynner å fjerne sine klær. Maskene i ansiktene ser truende og øke intensiteten av scenen. Mennene, nå nakne, flytte inn på jenta. Den første kommer mot henne forfra og begynner å kjærtegne og kysse brystene hennes mens den andre kommer opp bakfra å føle rumpa og fitta bakfra.

Når lederen kommer tilbake inn i bildet han har på seg bare hans flanellskjorte. Han går bort til henne og kommer ned gripe hennes fitte og presser to fingre i ca. Han fjerner fingrene og holder dem opp til ansiktet hennes. Han begynner roping på henne for å være en så ludder og å ha en så våt fitte og hvordan hun må elske å bli misbrukt.

Fannie kan ikke se bort fra åstedet så grusom som det så ut. Hun var ikke klar over at hun hadde sin hånd klemme og gni hennes egne brystvorter under hennes skjorte som hennes fitte begynte å bli våt.

Tilbake til åstedet der lederen beordrer de to andre menn til å heve bena og binde føttene til samme gren over hodet som hennes hender. Hun er nå i en svært utsatt posisjon med føttene og hendene bundet høyt oppe og hennes vidåpne fitte og rumpa hengende omtrent fire meter over bakken. En nærmere oversikt viste hennes fitte lepper spre åpen med henne gapende hull i midten. En av mennene kommer ned på kne og begynner å slikke og suge på hennes fitte og rumpa. Han jobber en finger i rumpa hennes mens han slikker hennes klitoris. Kvinnens hode faller bakover så øynene hennes nære fra gleden at hun mottar.

Lederen starter latterlig jenta, skyver den andre mannen bort, og nærmer seg med hans erigert kuk i hånden. Kameraet zoomer inn som han forbereder seg på å sette det inn i henne. En nærmere oversikt viser en tatovering av Satan på hodet av pikken hans. Fannie tenkte at det var passende for en mann så onde. Han kjørte den inn i hennes fitte hardt og begynte pounding henne med en gang.

Mennene tok svinger jævla hennes fitte og rumpa over og over før de ble brukt. Etter flere minutter filmen endte med dem kutte henne ned og voldsomt torturere og misbruker henne i sadistiske måter og tilsynelatende forlater henne fortsatt bundet kropp på bakken for å dø.

Å vite at det var bare en film Fannie kunne ikke hjelpe seg selv fra å bli opphisset av tanken på disse fremmede abducting og misbruker den stakkars hjelpeløse jenta. Avslutningen var litt opprivende, men hun var allerede varmt fra noen av de seksuelle ting at jenta måtte tåle.

En annen video begynte da hun la merke til noe i øyekroken. Det var noe stikker gjennom veggen til høyre rett foran henne. Hva hun trodde var bare en mørk flekk på veggen var faktisk et hull om seks inches rundt. Hullet gikk videre til neste stall og hva hun så i bevegelse var en persons finger. Det var å lage en sirkulær bevegelse rundt hullet. Fannie så opp på Dave og han pekte på hullet som for å si “gå sjekk det ut”. Hun bøyde seg frem for å få et bedre utseende og da hun kom nær en manns kuk stukket gjennom foran ansiktet hennes.

Igjen hun så opp på Dave for hans instruksjoner.

“Kom igjen. Jeg tror at han vil at du skal gi det et kyss.” sa han med en liten latter.

Hun nådde frem og pakket fingrene rundt skaftet. Det svarte til hennes berøring og stivnet. Hun strøk det et par ganger før du setter leppene på sin spiss. Hun virvlet tungen rundt hodet før du tar den dypt inn i munnen hennes. Hun begynte å skyve den inn og ut av munnen hennes når hun følte Dave hender på hoftene. Han løftet rumpa ut av stolen og flyttet den rundt slik at hun var mer i tråd med mannens kuk. Bent i midjen hun følte hennes shorts blir dratt ned og slippe til den klissete gulvet. Hun gikk ut av dem, men Dave gjorde ingen forsøk på å plukke dem opp for henne. Hun fortsatte å gi mannen sin blowjob da hun kjente en hånd på rumpa hennes. Det startet kjærtegnet hennes kinn og jobbet seg inn i den åpne sprekken og til hennes fuktige fitte. Hun begynte å justere seg for hånden for å få bedre tilgang til fitta hennes når hun følte to hender på hoftene flytte henne til siden og tilbake litt.

Med to hender på rumpa derimot ikke kunne være Dave! Det var en annen enda større ære hull i den andre veggen, og en mann kan lett la begge hendene gjennom det hvis han ville! Det ble blokkert fra hennes syn før av Dave. Den lille messe er så smal hun kunne ha munnen på en manns kuk på den ene siden, mens rumpa hennes kunne være mot hullet i den andre veggen! Dave plassert rumpa rett opp mot hullet som mannen i den andre boden begynte å slikke på det. Han startet med hennes kjøtt kinnene og jobbet seg inn i rumpa hennes sprekk. Han begynte å slikke i små sirkler rundt henne rasshøl forårsaker rumpa å vrikke litt. Han stakk tungen opp mot hennes rynket hull og presset til det åpnet nok til å tillate hele tungen til å gå inn. Han jobbet tungen rundt inne før muskelen avslappet og hennes hull ville forbli åpne litt når han tok ut tunga.

Et kort øyeblikk gikk av da hun følte tungen hans ble nå erstattet med noe mye større som han begynner å presse hans kuk opp mot henne nå løsnet rasshøl. Hun føler trykket av pikken hans presser som det gjennom sin åpnings. Han stopper ikke før han er helt inne i hennes anus. Hun gjør et dempet skrik som hun prøver å flytte rumpa bort i protest. Dave griper henne og skyver rumpa hennes hardt opp mot veggen skyve mannen dypere inne i henne som kuk i munnen hennes begynner å pulsere og mannen cums innsiden av munnen hennes. Hun har ikke annet valg enn å tillate dette som hun er nå praktisk talt kilt mellom to vegger, og kan ikke ta hodet vekk.

Mannen avslutter sin cum og hans visner kuk lysbilder fra hennes munn. Hun lar hans cum løp ut av munnen hennes og nedover haken hennes ikke ønsker å svelge noen av den ukjente mannens sæd. Hun plasserer begge hendene mot veggen mens hun jobber The Kinks ut av henne sliten kjeve. Slå hodet til siden skjermen viser et bilde av en jente får knullet hardt av flere maskerte menn i en gangbang video. Mennene er jævla jenta hardt i alle hull holder henne nede, antagelig, mot hennes vilje. Det er av omtrent samme kvalitet som den siste videoen som hun så.

Mannen jævla rumpa hennes er nå i ferd med å få en jevn rytme går. Han pounds hardt som Dave har dårlig Fannie i posisjon. Hun kan høre lyden av døren lukking i boden foran henne og forventer at en annen kuk vil snart dukke opp. I løpet av mindre enn et minutt en hane står til hullet venter munnen for å yte tjeneste til den. Hun senker hodet for å ta neste stiv kuk i munnen som den i rumpa hennes gir en siste puffet før du slipper det er last inn i hennes anal hulrom. Hun kan føle den varme cum dypt i hennes tarmer som mannen skyter det som føles som en uendelig strøm inn i henne. Til sist trekker han forlater henne rasshøl åpen bred og hans sæd flyter fritt fra hennes anus og kjører ned hennes innsiden av lårene.

Hun arbeider på pikken i munnen hennes så hun hører en annen dør lukkes. Denne ene bak henne. Igjen får hun en velkommen følelse som en annen tungen er rimming henne rasshøl og lapping opp restene av sæd på fitta hennes som var igjen av den andre mannen. Hun nyter dette som hun fortsetter å betjene mannen i hennes munn. Hun føler pikken hans rykk som han skyter sin last i munnen hennes og som før hun lar det renne ut og nedover haka som mannen trekker seg bare for å bli erstattet av en annen manns kuk nesten umiddelbart.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s