wandas Story Ch. 28

Skolen startet igjen, og Wanda-Rose Catron-Mettert var slutt på hennes siste semester. Den 23-åringen hadde vært gjennom mye i hennes fem år ved Boise State University, og det snart ville være over.

Hun gjorde student undervisning dette semesteret, og hennes mentor var en kvinne på samme alder som hennes kone. Cindy Robinson var 32, med en fin figur og fast kropp. Hun var singel, uten kjæreste. Wanda-Rose hadde allerede begynte å lure på om Cindy seksuelle orientering.

I mellomtiden ble hun planer om å gå hjem til Utah for President-helgen. Hun ville tilbringe tid med sin familie, inkludert, overraskende, hennes bror og svigerinne. Astrid Martin-Catron var en profesjonell basketballspiller i WNBA, og hun hadde kalt uken før med nyheten om at hun hadde blitt handlet fra New York til Seattle. De ville stoppe i Provo på vei til Seattle i løpet av sine trekk.

Torsdag før lang helg, ble Wanda sitter med Cindy Robinson under lunsj periode, retting. Cindy så opp og sa: “Du er nødt til å ta med mannen din etter en stund så jeg kan møte ham.”

“Jeg har ikke en mann,” Wanda-Rose sa.

“Å?” Cindy svarte. “Du er iført en giftering, og du har en bindestrek etternavn. De som vanligvis mener en kvinne er gift.”

“Jeg er gift, men ikke til en mann,” Wanda sa.

“Du er … en annen kvinne?” Cindy sa, stammende.

“Ja,” Wanda sa rett og slett.

“Da jeg fikk møte henne. Hun er en veldig heldig kvinne.”

“Hun bor i Arkansas. Vi skal være sammen permanent i mai.”

Cindy smilte. Så sa hun “Ikke fortell noen andre om din ekteskapelig forhold, spesielt når du intervjue for en jobb. Få ansiennitet uansett hvor du går, så la din orientering ut av posen. På den måten kan du ikke bli sparket. “

“Takk, Cindy,” Wanda-Rose sa inntrengende.

De gradert papirer for en stund til, da Cindy sa, “Noen natten, så må du komme over til huset mitt og hjelpe meg grade papirer.”

“Jeg vil gjerne det,” svarte Wanda-Rose. Cindy ga Wanda adressen hennes, og de la planer for en gradering møtet neste uke.

Fredag ​​ettermiddag, Wanda-Rose hoppet inn i hennes Mustang, og gikk ut av Boise, ta Interstate 84 øst og sør før den koblet opp med Interstate 15. Derfra hun cruiset sørover på I-15, ankommer i Provo i tidlig kveld, sju timer etter forlate campus. Hun cruiset gatene i Provo, og fikk til hennes mors hjem om 20:30.

Hun åpnet døren og ble nesten imponert over. Hennes tidligere samboer, Astrid Martin-Catron, stiplede i armene hennes, kysset henne dypt i velkommen. Astrid, 6-4 raget over 5-6 Wanda-Rose, men hun ble brukt til å bøye å kysse Wanda. De hadde vært elskere mens room mates i college, selv om Astrid ikke hadde sovet med Wanda siden gifte Wanda bror Roger.

“Velkommen hjem, Wanda,” Astrid begeistret etter utgivelsen Wanda.

“Hei selv, kjære Astrid,” Wanda sa. “Fortell meg om denne handelen.”

“Jeg drar til Seattle,” svarte Astrid. “Jeg vil ha en bedre sjanse til å spille, og jeg håper jeg kan bidra med. Jeg liker å spille i WNBA.”

Wanda ble deretter omringet av hennes familie. Roger, Astrids mann, var to år yngre enn Wanda på 21. Han var 6-3, meget godt bygget, og hadde et stort smil om munnen. Wendy, Wanda yngre søster, var nå 19. Hun var litt høyere enn Wanda på 5-8, og hadde enorme bryster, 40DD. Rumpa hennes var også stor, men som syntes å være en familie egenskap, fordi Wanda ass var stor også.

Til slutt ble Wanda møtt av sin mor, Lorraine Catron. Lorraine var enke, etter å ha begravd sin mann 12 år siden nå. Hun ble også fortsatt sørger over dødsfallet til sin elsker, JL Spillington, advokaten som hadde blitt drept av en av Wandas tidligere venner her i Catron hjem. Lorraine var 44 nå, men hun holdt seg i god form. Hennes 34C bryster viste nære en snev av sagging, og hun hadde en fast rumpe, viser de store familie rumper kom fra sin far.

************************

Etter middag, familien spredt til forskjellige rom. Wanda trakk ut sin bærbare datamaskin, logget på, og fant Donna online venter på henne. Ekteparet snakket sammen om Wanda familie, med Wanda ønsker Donna kunne være der, og Donna ønsker Wanda kunne være i Arkansas.

Snart Donna sa hun hadde satt Becca og Katy til sengs, og hun var alene. Kvinnene så begynte å snakke om sitt sexliv, slå hverandre på med cyber-sex. Wanda, som var hennes vane når hun cybered med Donna, snart hadde henne klærne og hennes hånd mellom bena, masturbating hardt.

Hun var så oppsatt på hennes onani at hun ikke hørte hennes dør åpen. Lorraine stakk hodet i rommet for å se om Wanda ønsket noen kaffe og bodde i døråpningen, ser hennes eldste datter leke med seg selv. Wandas hender var mellom bena hennes, gni på hennes fitte. Av og til datamaskinen vil pipe, noe som indikerer at Donna hadde lagt noen kommentarer. Wanda ville øynene åpne og lese, da med en ekstra smil ville hun gni seg hardere.

Lorraine var fascinert. Hun hadde levd et kjærlighetsløst og kjønnsløst liv siden Lou hadde blitt skutt og drept, og da hun så datteren, begynte hun å bli slått på. Den musky lukten av en kvinnes precum fylte rommet, og Lorraine inhalerte dypt og huske lukten.

Når hun kunne ta det lenger, bestemte Lorraine at hun trengte mer enn en visjon om Wanda leke med seg selv. Hun hadde aldri tenkt på noen av hennes barn i en seksuell måte før nå, men hennes behov vant hennes moral. Lorraine gled inn Wanda rom og lettet døren lukket. Hun droppet kjolen og undertøyet, noe som gjør seg så naken som Wanda.

Hun falt til hennes hender og knær og krøp til hennes datter. Wanda øyne var lukket da hun masturberte, tenker på Donna. Hun ble forestille Donna munn på hennes fitte når hun følte en munn på hennes fitte i det virkelige liv. Hun trodde hun var å forestille hennes følelse, så hun holdt øynene lukket.

Lorraine slikket hennes datters fitte for første gang i sitt liv. Den precum belegg fitte lepper smakte mye på Lorraine egne fitte juice smakte, tenkte hun, og minnes smaken på Lou munn eller på hennes egne fingre. Hun kjørte henne tungen dypere inn Wanda fitte, kjærlig smaken.

Datamaskinen pep igjen, og Wanda motvillig åpnet øynene. Hennes fantasi var veldig levende, tenker tungen i hennes fitte, og hun var nær Cumming. Hun begynte å fokusere på datamaskinen når hun skjønte at noen var faktisk slikker hennes fitte. Hun så ned og så morens hode mellom bena hennes. Mamma kjørte fingrene inn Wanda, curling dem å få Wandas G-Spot.

Det var ikke tid til å protestere, fordi rubbing av hennes G-Spot gjort Wanda cum. Juice briste fra hennes fitte, gjennomvåt Lorraine ansikt. Lorraine slikket hardere og raskere, tegning saftene inn i hennes egen munn. Wanda skalv da hun kom, overrasket over ferdighetene hennes mor hadde i å gjøre henne cum.

Etter hennes orgasme falmet, Wanda skrevet på hennes datamaskin “My Mom slikker fitta mi.”

Donna skrev tilbake “Gi tilbake det du får fra henne. Jeg vil snakke med deg senere.” Da Donna logget av.

Wanda, etter å ha fått tillatelse fra henne kone, trakk Lorraine opp. “Sitt på stolen, mamma, sier Wanda.

Lorraine holdt, svingende ene benet over armen for å åpne hennes fitte enda lenger. Wanda merke fuktighet allerede siver ut av hennes mor, og slikket på den. Som hennes mor, Wanda merke til likheten i smaken av hennes mors juice til Wanda sin egen, og Wanda slikket dypere.

Hun nådde over til databord, og grep en 12-tommers håndtert dildo. Hun plassert dildo og dyttet den inn i hennes mors fitte. Lorraine skrek i glede. Wanda strøk inn og ut med leken, kjører den hardere og dypere med hver thrust. Lorraine fitte grep på leketøy, jævla det med all sin makt.

Endelig Wanda sette munnen på Lorraine klitoris, og mamma kom. Hun humped hardt på leketøy og sprutet rundt den, gjennomvåt leketøy i hennes orgasme gleder.

Etter Lorraine orgasme falmet, sto hun opp og trakk Wanda til henne. Begge kvinnene var innen to inches av den andre, og de sto øye til øye som de kysset dypt. Dette var den første seksuelle kyss Lorraine og Wanda noen gang hadde delt. Lorraine mumlet “Bed”, og Wanda nikket. Sammen fortsatt arm i arm og leppe til leppe, stokket de til sengen og falt på den.

Hver kvinnes hånd følte andres våte fitte. Wanda bemerket mykhet av morens fitte, mens Lorraine undret på tetthet av yngre fitte hun følte. På en uuttalt kommando, Lorraine snudde seg og senket henne fitte å Wanda ansikt. I mellomtiden, Lorraine senket sitt eget ansikt, slikker hennes datters fitte dypt.

Wanda likte fitte på ansiktet hennes, kjørte ut av hennes sinn tanken som var hennes mor. Akkurat nå, var det en kvinne som trengte en kjærlig berøring, og dette var en kvinne Wanda elsket veldig mye og ville gjøre noe for. Fingrene hennes sluttet tungen i Lorraine fitte, bringe moren nærmere og nærmere orgasme. Begge kvinnene ble stønn og stønnet i ekstase.

I mellomtiden, Wendy ble padding ned hallen mot badet. Hun hørte lyder og trodde det var hennes søster, onanert på datamaskinen igjen. Wendy nådde badet og forbanna inn på toalettet. Da hun gikk forbi Wanda rom igjen, hun hørte morens stemme, roper “Lick dypere, honning. Jeg er så nær!”

Wendy kikket inn i rommet. Hun så sin eldre søster og mor låst i en dyp 69, slikker hverandre uten kunnskap om noe annet enn gjensidig nytelse. Wendy gikk inn i rommet og så en haug med klær på gulvet. Hun så seg rundt og så en strap-on dildo i Wendys rste skuff, som var delvis åpen.

Wendy kaster nattkjolen og satt på strap-on. Hun hadde spilt med en strap-on flere ganger under hennes on-off forhold med advokat Keren Fingers. Hun falt ned til kanten av sengen og så at moren hennes var på topp, og i nærheten av orgasme. Hun fikk på senga, og fikk Wanda oppmerksomhet. Wanda trakk hodet vekk fra Lorraine fitte, og Wendy dyttet dildo i. Lorraine løftet hodet av henne Wanda fitte og skrek “Jeg Cumming!”

Bølge etter bølge av nytelse skutt gjennom Lorraine som Wendy pumpet dildo inn og ut. Hennes ben var sprikende rundt Wanda hode, og så den eldre søsteren stakk tungen mot fitte leppene til den yngre søsteren. Wendy pep i glede, fanger Lorraine varsel som hennes orgasme var slutt. Hun så tilbake og så det var Wendy knulle henne, og hun smilte. Lorraine deretter senket hodet og fortsatte å slikke Wanda fitte.

Wanda kom raskt, stønn henne orgasme i Wendy kropp. Den 19-åringen brukte stønn å høyne sin egen orgasme, og hun kom, flom Wanda med cum. Lorraine, hanen i kroppen hennes beveget stadig, kom også. De tre kvinnene ropte ut i gjensidig nytelse, deretter kollapset i hverandres armer.

Jentene tok tid å kysse sin mor, deretter kysse hverandre. Lorraine snakket lavt, “jeg elsker dere begge. Wendy kjære, jeg trengte den kuk du ga meg.”

“Jeg trodde du var en lesbisk nå, mamma,” Wendy sa.

Lorraine forklarte om nettene hun og Lou hadde gått til porno hus for en gruppe faen, eller nettene de fant en fremmed mann og førte ham til Lou hus for en trekant. “Jeg har savnet Lou fryktelig,” Lorraine uttalte, “men jeg har også savnet å bli knullet av en hard kuk.”

Wanda sinn fløt tilbake til jul, da hun endelig hadde funnet en manns kuk hun kunne knulle. Hun lurte på om moren ønsker å møte Bob. Åndsfraværende, Wanda sa, “En kuk føles bra, en gang i blant.”

“Da jeg har akkurat det kuk for deg,” sa en stemme fra døråpningen. De tre kvinnene kikket over og så Roger og Astrid, både naken, ser på kvinner. Roger, som hadde talt, hadde sin 11-tommers kuk i hånden. Det var vanskelig og lekker pre-cum. “Jeg tenkte,” Roger fortsatte, “at hvis du kunne knulle dine døtre, mamma, så kan du knulle din sønn, også.”

Lorraine smilte brightly. “Bare hvis din kone gjør det,” sa hun.

Astrid lo. “Hvem tror dere ledet Roger her?” sa hun. “Dere tre gjort nok støy til å vekke naboene. Så da jeg så hva som skjedde, jeg narkotika Roger i her, så sugde ham hardt for å forberede ham.”

Wanda klappet på sengen. “Bli med oss, da,” sa hun. Roger og Astrid gikk over, og de tre kvinnene gjort plass til de nyankomne. Roger laid back, og Lorraine og Wendy begynte å suge pikken hans, mens Astrid og Wanda kysset dypt.

Astrid brøt kyss og hvisket: “Så du har endelig fått en hane?”

“Ja,” Wanda sa. “Donna brakte en mann i seng, og jeg følte hvor snill og god en kuk kunne være. Jeg vil aldri forlate Donna, men en og annen kuk høres flott ut.”

“Jeg føler det på samme måte, bare bakover,” innrømmet Astrid. “Jeg elsker Roger så mye, og sex er flott, men jeg trenger virkelig en kvinnes touch på kroppen min.”

“Har du ikke få nok rørende fra aktørene i WNBA?” Wanda ertet.

“Noen, men ikke den rette typen,” innrømmet Astrid. “De lesbiske i ligaen synes å skjule sin legning for å unngå et medietilbakeslag. Det finnes flere bifile, som meg. Nå, hold kjeft og knulle meg, roomie. Jeg har savnet deg.”

Wanda trengte ingen ytterligere oppmuntring. Hun og Astrid rullet på gulvet for å gi mer plass på sengen til de andre. Wanda og Astrid begynte sliping sammen, husker følelsen av den andres kropp. Selv om de ikke hadde sovet sammen i nesten to år, husket de hverandres følsomme stedene og snart falt i en kjent rytme med fingre, hender og munn. De var i sin egen verden, enset ikke stønn kommer fra sengen.

På sengen, hadde Lorraine tatt rollen som lærer, viser Wendy hvordan å knulle en mann. Først viste hun hvordan man dypt svelg en manns kuk. Hun begynte sakte, så sakte gled Rogers hele 11 inches dypt inn i munnen hennes. Så løftet hun av sønnen og lot datteren til å prøve og suge hennes brors kuk.

Wendy hadde aldri vært sammen med en mann før. Hun begynte gagging på Roger kuk nesten umiddelbart, så Lorraine fortalte henne til å slappe av og ikke tvinge kuk ned i halsen hennes. Sakte Wendy fikk taket på den suger og tok Roger kuk dypere og dypere for hver suge.

Da Lorraine viste Wendy hvordan du monterer en kuk. Hun lettet hennes venstre ben over Roger kropp, sikter hennes fitte og gripe sønnens kuk. Som Wendy og Roger stod og så på, Lorraine plassert cockhead mot sin åpnings og sakte falt på kuk, fyller henne med sønnens kuk. Roger stønnet dypt, som hans kuk spiddet sin mor. Han begynte stakk opp i henne, men med Lorraine på toppen, viste hun Wendy hvordan å kontrollere bevegelser for hennes beste glede snarere enn å la mannen ta kontroll.

Opp og ned på Roger kuk Lorraine gikk. Wendy lente seg over, og Roger sugd brystene hennes. Wendys hånd gikk til Lorraine klitoris, gni det som hun pistoned på hennes sønn. Snart Wendy trengte mer enn brystkreft suger, så hun tappet sin mor og sa “My turn”.

Lorraine motvillig fikk av Roger og Wendy gled på den våte kuk. Hun følte hans cockhead angi henne, deretter sakte strekke hennes åpen så hun falt lavere og lavere. Roger stønnet dypt, ikke har knullet en fitte dette stramt før. Wendy var enda strammere enn Astrid var, og Roger kuk ble presset tett med hver pumpe av Wendy kropp.

Lorraine falt ned og spilte med Rogers baller. Det ble for mye for den 21-år gammel mann, og han kom, skjøt hans sperm dypt inn i hans søsters fitte. Det fikk Wendy å eksplodere også, og bror og søster hatt en gjensidig orgasme.

Som de tre på senga samlet sine vettet, hørte de dype stønn og en vibrerende lyd fra gulvet. Ser over på siden av sengen, så de Wanda og Astrid koblet sammen. Det var en tohodet dildo i sine pussies at jentene var hver humping. I hver av sine hender var en liten vibrator, som de hadde på sin partners klitoris.

Hver kvinne hadde hatt flere orgasmer, som ble attestert av fuktighet på teppet under hver kvinne. Wendy og Lorraine falt på gulvet, Lorraine feste munnen til Astrids i en dyp soul-rålekkert kyss mellom mor og datter-in-law, mens Wendy sugd på Wandas brystvorter, tegning de harde punktene dypt ned i halsen hennes. Roger tok sin myke kuk og strøk det, håper på en sjanse til å gå tilbake til sex aktivitet snart.

Wanda og Astrid kom sammen. Astrid sprutet henne orgasme forbi tohodet dildo og oversvømmet Wandas fitte lepper. Wanda, i mellomtiden, la henne orgasme flyte rundt dildo. Lorraine venstre kyssing Astrid å slikke cum dripping av de tidligere romkamerater. Følelsen av en tunge, lagt til vibrator og dildo, kjørte hver kvinne å cum igjen raskt, så sakte dra av dildo.

Lorraine og Wendy valgte da en kvinne og slikket sine fitte. Lorraine valgte Astrid, mens Wendy angrepet fitta hennes eldre søster. Roger tok opp forkastet tohodet dildo og sakte dyttet den ene enden inn i Lorraine. Som Lorraine slikket, hun følte hanen erstatning angi henne. Hennes sinn fløy til nettene med Lou på porno film huset. Hun kom igjen rundt dildo som Roger pumpet den inn og ut av sin mor.

Etter Lorraine kom, Roger tok den andre enden og skled den inn i Wendys fitte, trekke de to kvinnene til dobbel-header ble begravet i sine fitter, og deres ytre kjønnsleppene ble berøre andre. Nå er alle fire kvinner ble koblet, som Wendy slikket Wanda og knullet med Lorraine, som slikket Astrid. Roger gled av sengen og matet pikken hans til sin kone, som ivrig sugde hans slapp kuk.

Wendy kom, så kom igjen. Hennes andre orgasme tvunget en orgasme fra Wanda, som kom med sin søster. Lorraine følte spasmer fra Wendys fitte gjennom tohodet kuk og kom også, mens Astrid kom da Roger kuk rykket tilbake til livet i hennes munn, fylling og gagging henne.

Endelig helt utmattet, Wendy og Lorraine kollapset til side, holde den doble header koble dem. Roger, i mellomtiden, hadde trukket sin kuk fra Astrid munn og var i ferd med å knulle kona når Wanda snakket.

“Nei, Roger. Faen meg i stedet.”

Astrids øyne åpnet bredt. Hun visste at Wanda hadde blitt knullet før, men hun visste ikke alt om Wanda møte med Bob i slutten av desember / begynnelsen av januar. Nå Wanda ønsket hanen som hadde stjålet Astrid fra henne.

Roger smilte og snudde meg. Han grep Wandas ankler og trakk bena vidt fra hverandre. Han så på mens hennes fitte lepper spredt vidt gap, som om å invitere hans kuk. Sakte Roger sette hans kuk på de leppene, erte søsteren. Da Astrid kom bak Roger og dyttet rumpa hans hardt, tvang hans kuk å spidde Wanda.

Wanda skrek i nytelse. Den tohodet dildo hadde åpnet henne opp, men nå kunne hun føle forskjellen mellom latex og kjøtt, som kuk begravd seg inn i henne, gi henne følelsen og varme den ga henne. Wandas hoftene beveget seg i en matchende rytme med Roger, la henne bror knulle henne hardt og fort.

Av og til Astrid ville skubbe på Roger ass, skyve ham enda dypere inn i hans søster. Wanda hvinte i ekstase da det skjedde. Dette var den største ekte kuk hun noensinne hadde rota, og kjempet hun for å holde av orgasmen hun visste ville komme snart.

Plutselig gikk Roger kropp inn i spasmer. Astrid hadde vært suge hennes langfingeren, og hun raskt dyttet det inn i Roger ass. Den plutselige invasjonen i rumpa hans forårsaket Roger utgivelse. Som han oversvømmet Wanda fitte med sin hvite sperm, Wanda la gå, og kom, og legger henne cum juice til Roger. Hun holdt fast på sin bror, rasende kysse ham til å holde fra skrikende.

Sakte Wanda følte Roger kuk skrumpe inni henne og skyver ut. Wanda falt ned og lukket øynene, nyter ettergløden av en dypt meningsfull faen. Når hun følte hennes fitte trakk åpen og en munn suger cum fra kroppen hennes, hun holdt øynene lukket. En fitte falt til munnen hennes og hun begjærlig drakk fra det som kvinnen vred seg på ansiktet hennes. To munn, en åpenbart Roger, bet henne brystvortene, drar i dem. Til tross for hennes tretthet, Wanda kom igjen, og trakk også en orgasme fra Wendy, som var på hennes munn som Wanda var i stand til å fortelle av hennes rop under orgasme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s