når Ønsker Går I Oppfyllelse

Og så natten gikk på, og selv om det ikke var den natten i alene med kjæresten hun hadde planlagt, var det fortsatt mye moro. Flere historier utfoldet seg, de fleste av dem er laget for å fornærme eller spøk med ett eller flere av de andre, for eksempel den ene Nick fortalte om da Aran og Greg hadde fått låst i en forsyning skapet i seks timer, mens andre var mer av en erindring på noen spesifikke krumspring eller annet. Gutta har også spurt Alicia der eier rettferdige andel av spørsmålene, og hun fortalte dem om sin jobb og svarte at hun faktisk har noen single venner, men at de ville ha til å snakke med hverandre, hun har aldri likt å sette folk opp på datoer .

Og slik at tiden begynte å passere ganske hyggelig. Samtale, vitser, jubel på pågå kamp på TV, og selv sporadisk vitende smil fra Nick til henne. Ved første tok det Alicia en stund å forstå hva Nick var meningen med det smilet, men det plutselig kom til henne da hun så på Greg igjen at han hadde vært en av gutta fra Nick arbeid at han hadde «spilt” i en av sine rollespill sex økter. Etter at det tok henne en stund før hun kunne se på Greg uten å rødme dypt, noe som var dumt egentlig som Greg var ingen tvil uvitende om henne og Nick sexliv eskapader. Den tanken til slutt hjalp henne komme over henne forlegenhet, vel, etter en god halv time uansett.

Likevel, natten gikk på, og fem av dem likte tid, bestemmer seg for å ta ut Nick Xbox 360 til å spille Guitar Hero når baseball spillet til slutt endte som viste seg å være en hel masse moro, og ikke minst morsom når den kom til å se hver enkelt person å komme inn i rollen som en gitarist i et rockeband. Spillet gikk et par flere timer og natten begynte å vokse senere og senere til endelig Aran passert gitar til Nick for sin tur, og med det sagt hans ‘goodnights “og ledes av. En liten stund senere, Greg også besluttet å kalle det en kveld som fire av dem bestemte seg for å endre spillet til noe annet, en av Alicia favoritter også, og så med døren lukkes bak ham, Alicia funnet seg holder kontrolleren som Spillet kom på mens Nick levert Eric annen øl fra kjøleskapet.

“Endelig en anstendig spill.” Alicia spøkte da hun kikket på hennes søte kjæreste, smiler amusedly som han flirte tilbake på henne.

“Jeg trodde du likte Guitar Hero?” Han spurte med at moret smilet hans og Alicia skjult sin egen fornøyelsespark som hun tok en liten slurk fra hennes vin glass.

“Jeg gjør det, jeg gjør det, men dette er mer min stil.” Hun svarte da hun lente seg tilbake mot bunnen av stolen Nick satt i, gjør seg komfortabel for når spillet begynte. “Hva foretrekker du Eric?”

Nicks venn så bort fra TV til blikk på både Alicia og Nick før han fokusert på henne, smiler en ganske sjarmerende smil.

“Jeg liker både å være ærlig, kommer an på hva humør jeg er i.” Han svarte at sterke, men likevel glatt stemmen hans.

“Du mener om din i en musikalsk stemning eller en” la oss slå dritten ut av den andre fyren “humør?” Nick ertet med at små, moret smirk av hans, og Eric bare lo lett.

“Avhengig av hva slags dag jeg har hatt jeg anta.” Han svarte med et smil: “Hvis jeg har fått massevis av pent opp frustrasjon, fra en dårlig dag si, så jeg foretrekker denne. Ellers, hvem kan motstå jamming til noen av disse sangene?”

Nick nikket som Alicia begynte å bla gjennom innstillingene i spillet, noe som gjør at hun setter den til den hardeste innstillingen som hun vanligvis spilles det på.

“Vel, Liss må ha en hel del pent opp frustrasjon, fordi dette er hennes favoritt, og hun sparker rumpa på den helt.” Nick sa og Alicia så opp på ham med et kjærlig smil. Hun var en badass på dette spillet, selv om hun sa det selv.

“Et lass av pent opp frustrasjon ah?” Eric svarte, hans røst som insinuerer som utseendet han ga henne og Nick, “Å gå ut med denne fyren men jeg er ikke overrasket.”

Nick flirte på vennlig hån og Alicia kunne ikke hjelpe men ler lett også mens hun så fra kjæresten til hans venn, som ga henne en svært grundig titt. Han var åpenbart fleiper, men hans utseende hadde noe av en forståelse for hva han så, og han var ute bare på Alicia da. Alicia funnet seg smilende litt sjenert, ser bort et øyeblikk før hun så tilbake for å se Eric fortsatt se henne før hun vendte oppmerksomheten til skjermen.

“Det er på tide å sparke litt rumpe.” Hun sa prøver å fokusere tankene hennes, og samtalen, på noe annet enn henne.

Og sparke litt rumpe hot kjæresten gjorde faktisk, til stor beundring av Eric og stoltheten av hennes omsorg kjæreste. Alicia visste at hun var veldig god på dette spillet, og så hun hadde til hensikt å vise Nicks venn hvor god hun var, som hun gjorde i løpet av det neste halve time, beseiret hver motstander på den vanskeligste spillet å sette raskt og stilfullt.

“Wow, du er virkelig flink til dette.” Eric uttalt, høres så imponert som uttrykket hans så ut. “Du trenger virkelig å finne andre måter å fortelle at pent opp frustrasjon ut.”

Riding på sin egen stolthet over hvor god hun var på spillet, for ikke å nevne hvor åpenbart imponert Nicks venn var, og overrasket, gjorde Alicia ikke føler noen forlegenhet i det hele tatt på det åpenbare insinuasjon. I stedet har hun smilte stolt og tok en slurk av sin vin.

“Nick nyter det når jeg tar min” frustrasjon “ut på ham.” Hun jibed i retur da hun så på Eric med en stødig blikk. Et lite smil rørte leppene mens han så tilbake på henne.

“Selvfølgelig Nicky her er ikke å bruke alle dine energier opp.” Eric svarte stemmen hans så fokusert på henne som øynene hans, “Det finnes andre måter å bruke opp som overskudd, hvis du ikke kan finne noen til å hjelpe deg med å bruke dem alle.”

Alicia smilte for seg selv da hun tok en slurk av hennes vin, ser Eric over kanten av glasset før hun svarte rolig.

“Oh yeah?” Spurte hun stillferdig og så på mens Eric nikket før hun så opp på Nick som syntes å være å se dem begge stille, fortsatt smilende rolig. “Jeg tror din venn tror han kan slå meg på her.” Hun sa med en litt moret tone.

Nick smil lyste amusedly som han nådde frem til å stryke henne lange håret bak det ene øret før han så over til der hans venn satt i sofaen.

“Jeg advarer deg Eric mann, hun er en demon på denne tingen. Du sikker på at du er klar for utfordringen?” Spurte han mens han tok en slurk av ølet sitt.

Skotter mellom Nick og Alicia for et øyeblikk, Eric svulmet opp i all sin mannlige stolthet.

“Jada, men ikke gå å gråte når jeg slå deg ned.” Han svarte og både Nick og Alicia lo lett, for det meste ut av moret-forakt for skryt.

Reaching for den andre kontrolleren, Alicia ga den til Eric før hun igjen satte seg og gikk inn i spillet for å sette konkurransen opp. Da de begynte, Eric varte mindre enn tjue sekunder før Alicia karakter banket hans ut med en kave av slagene.

“Wha ..?” Eric begynte, blinker i forskrekkelse, men Alicia avbrøt ham med en moret, og veldig selvtilfreds smil.

“Å, ikke gå å gråte nå Eric.” Hun ertet og smilte dypt på utseendet som kom på ansiktet hans.

Bestemmelse satt inn som Nick humret for seg selv bak Alicia og Eric satt seg for neste runde.

“Alright, ingen holder tilbake nå.” Han sa, klargjøring selv.

Tro mot sitt ord, gjorde Nick venn ikke holde tilbake på den neste kampen, og han klarte å få to eller tre slag i. Satser mer på kampen enn sin selvtilfredshet, Alicia konsentrert og nok en gang tok Eric karakter ned ganske raskt.

“Damn.” Eric utbrøt fokusere gang mer intenst på skjermen. “Igjen”.

Smiler selvtilfreds til seg selv Alicia begynte igjen. Fire flere ganger de kjempet på spillet, og selv om Eric fikk en litt bedre hver gang, Alicia fortsatt slå ham ganske enkelt på hver runde.

“Hva med deg og Nick har en gå? Den måten kan du prøve meg igjen senere.” Alicia sa rolig, selvsikkert, og litt stolt, da hun nådde bak henne for å overlevere kontrolleren til kjæresten hennes, som tok det med et smil.

Eric ristet på hodet, overrasket over hvor god Alicia faktisk var, før han nikket svakt og Alicia lente seg tilbake, smiler stolt til seg selv mens hun nippet hennes vin og så guttene kjempe mot hverandre.

Ved første vant Nick fleste kampene, men raskt Eric begynte å jevne opp oddsen litt om gangen til han begynte å vinne mer. På det tidspunktet hadde Alicia ferdig med sin vin, og så hun sto opp og satte kursen mot kjøkkenet, åpner kjøleskapet for å ta ut den nå nesten tom flaske vin, topping hennes glass opp før hun plasserte flasken på hyllen.

Den plutselige følelsen av et par hender innpakning rundt hennes slanke midje forårsaket Alicia til å hoppe og spinne rundt raskt. En myk, moret smil spre sine saftige lepper da hun låste øyne med sin kjekke kjæreste og plassert den ene armen rundt halsen hans, derimot fremdeles holder henne nå fullt vinglass.

“Ferdig dine øl allerede?” Hun spurte amusedly som hun så opp til Nicks vakre ansikt.

“Nah, likevel fikk mest av meg igjen. Jeg tenkte Eric kunne bruke litt trening før han tok deg på igjen.” Han svarte før han lente seg ned for å forsiktig kysse henne nesen.

Alicia smilte litt, og deretter en ond tanke kom til henne, hennes smil tar på en mer skitten tone.

“Jeg kan ikke tro at du tok Greg her, etter den andre natten.” Hun ertet, men tanken var sant nok.

Nick smilte en meget fornøyd smil mens han klappet henne stram rumpe forsiktig.

“Du gjorde ikke synes å huske.” Han ertet tilbake, trekke henne litt nærmere ham.

Alicia malte lett som hun nådde hennes andre armen rundt halsen hans, bevisst på det faktum at hvis Eric snudde han ville fange dem er lovey-dovey.

“Jeg vedder på at du likte det, ikke sant?” Hun sa i en myk stemme, drypper med insinuasjon og lekenhet. “Ideen om å ha ham her etter vår lille rollespille den andre dagen, må ha slått deg på.”

Nicks øyne tok på en svak glød som fortalte Alicia hun faktisk hadde truffet på sannheten. Ikke at hun tenkende, faktisk, hadde tanken sendt en splint gjennom kroppen hennes også, etter at hun hadde fått over hennes første forlegenhet.

“Hmm, jeg kan ikke vente til vi er alene i kveld.” Hun malte sakte og enda en gang hun følte en splint kjøre gjennom henne, hennes kropp prikking ved tanken på hvor god sex skulle være, det alltid var jo mer hun ertet ham og jo mer hun kom inn i rollespillet. Det var derfor de neste ordene falt fra hennes munn. “Da jeg skjønte hvem det var, trodde jeg du hadde bestemt deg for Greg for vår lille …” kommer sammen “.”

Ordene kom ikke overraske Alicia, hadde hun mente det hun hadde sagt, og med hennes horni på en jevn småkoke hun mente det hele mer så, men hun visste at Nick ikke ville ha valgt Greg uten å konsultere henne først. De hadde avtalt om deres lille “komme sammen”, men det skulle være noe planlagt ut … i alle fall det hun trodde.

Nick smil frøs så han plutselig stirret intenst på henne, og for et øyeblikk, til tross for at hun tvilte på det, Alicia lurte på om hun hadde fornærmet hennes kjæreste. Men hans neste ord beviste tanken falsk.

“Vil du ha likt det?” Han spurte, øynene hans forteller henne at han var lød henne ut og ikke det minste fornærmet.

Det var Alicia sin tur til å høres ham ut nå. Var han seriøs? Han virket å være. Han var virkelig alvorlig. Alicia sinn vinsjet et øyeblikk, prøver å komme opp med et svar. De hadde blitt enige om at de ville begge må bli enige om hvem fyren var for deres lille “komme sammen”, men for noen grunn hun hadde forventet at det skulle være en langsom, forsiktig beslutning, ikke en plutselig ‘hva med denne fyren’ valg. Skjønt, like plutselig som det var, Alicia kunne ikke hjelpe, men føler litt mer tent av den uventede abruptness og lustfulness av situasjonen, og så tar et øyeblikk, tenkte hun om Nick ‘spørsmål. Greg var en hyggelig fyr, og han var ikke ille ute heller, men ingenting som hennes nydelige Nick. Han kan være verdt å vurdere.

Det faktum at hun var her, med armene rundt kjærestens hals, seriøst tenke på om en av hans venner var rett mann for henne å ha sex med foran kjæresten sendte en sterk, varm, kriblende gjennom hennes kropp og hennes hjerte begynte å slå raskere i brystet hennes mens hun enda en gang sett på Nicks vakre øyne, hennes egen skinner med følelser inni henne, som hun endelig svarte ham.

“Kanskje”. Hun svarte, stemmen hennes jevn og erting til tross for hennes hjerte slå fortere. Alicia smilte lekent som hun fortsatte. “Hva med deg?”

Følelsen av en hard bule mot magen hennes fortalte Alicia svaret før Nick selv talte.

“Jeg tror du allerede vet mitt svar på det.” Han svarte, stemmen hans litt hes med den plutselige horni bygningen i ham. “Faen, jeg er så jævla varmt for deg akkurat nå tenker om dette.”

Alicias smil dypere og hennes grå øyne gnistret; hun kunne fortelle akkurat hvor varmt kjæresten hennes var av den nå solid bule trykke hardt mot henne flat mage. Faen! Hun var like kåt som han var nå! Hvem ville trodd det for kort tid siden?

“Synd han ikke er her.” Hun ertet sakte, hennes frie hender fingre forsiktig dans på baksiden av Nick hals. “Eller du kan ha sett ham skru meg i kveld.”

Disse ordene gjorde Nick hard bule liksom vokse større og mer solid samtidig som det føltes som lyn skutt gjennom Alicia kropp, øynene nesten glødende. Oh, i kveld de skulle knulle så hardt!

Nick knurret forsiktig, høres nesten dyriske som hans øyne fortalte Alicia at han ønsket å rive klærne av akkurat nå.

En plutselig cheer fulgt av triumferende latter kom fra andre siden av rommet, risting både Nick og Alicia fra deres oppvarmet samtale for å se over. Angivelig Eric hadde nettopp slått sin første kamp på spillets vanskeligste innstillingen, en ikke-altfor enkel prestasjon, og var ekstatisk, altfor ekstatisk å se over på dem som han fikk klar for neste nivå.

Slå tilbake å se på kjæresten sin, Alicia fant ham til å bli enda en gang stirrer på henne intenst, øynene fortsatt brenner med sult som reflekteres i henne. Plutselig spre et lite smil leppene, vokser raskt mens han så på henne.

“Hva?” Hun spurte, kroppen hennes fortsatt forsiktig ulmende som hun viklet en av armene for å ta en slurk fra hennes vin glass.

Nick ristet på hodet som for å si “ingenting” før han så over til Eric deretter så tilbake til henne. Han gjorde det en gang til før Alicia spurte ham igjen.

“Kom igjen, hva tenker du på?” Hun spurte, erting nakken hans med neglene igjen for å prøve å få ham til å fortelle henne.

“Du ønsker å vite?” Han spurte henne, milde fornøyelses berøre hans fortsatt sultne øyne. Alicia nikket og smilte litt på uttrykket hans, som han svarte. “Hva synes du om Eric?”

Eyeing ham litt forvirret for et kort øyeblikk, Alicia kastet et blikk over på Nicks venn før hun så tilbake på ham og trakk på skuldrene.

“Han virker morsomt, hvorfor?” Hun spurte, nipper til sin vin og se Nick med et forvirret uttrykk.

Nick smil dypere, som gjorde brenning i øynene; bule trykke på Alicia magen var fortsatt vanskelig.

“Jeg mener,” hva synes du om ham “?”. Nick spurte, med vekt på hans ord.

For et øyeblikk Alicia lurte på hvorfor kjæresten hennes hadde gjentatt det samme spørsmålet da plutselig sin vekt og sitt uttrykk ble koblet i hennes tanker og hennes øyne utvidet da hun forsto.

Alicias hjertet plutselig begynte å slå raskere i brystet hennes da hun skjønte hva Nick ble spurt henne og hun raskt snudde hodet for å enda en gang se over på sin venn som han fortsatte å spille på spillet før hun så tilbake på hennes kjæreste.

“Eric? Er du seriøs?” Spurte hun forundret.

Nick smilte og nikket og Alicia igjen snudde seg over på kjærestens venn, hennes hjerte slo raskere og hennes sinn reeling.

Inntil nå har hun ikke hadde egentlig tenkt på Nicks venn av noe annet enn det, og det tok den varme 21-år gamle kjæreste en stund å bosette hennes tanker om det faktum at Nick var seriøs om dette før hun faktisk så på Eric ordentlig for første gang.

Eric Carlson var litt høyere og mer bredskuldrede enn Nick var. Den 21-åringen var muskuløs og hadde meislet funksjoner som gjorde ham ser ganske attraktivt, mer så med hans korte piggete dirty-blondt hår. Hans fotball-skjorte ikke skjule, og faktisk understreket sin ramme, spesielt rundt hans muskuløse armer, og med hans steinvaskede jeans, viste ham å være tonet og godt bygget, men bare i forhold til sin kropp og høyde. Kort sagt, Alicia definitivt funnet ham attraktiv, og han var morsomt, men litt usikker på seg selv og heller åpent flørtende og insinuerer. Likevel, alt dette ble så plutselig. Slå tilbake til enda en gang se på kjæresten sin, følte Alicia dyp bestyrtelse på den plutselige virkeligheten muligens å ha sex med en annen fyr foran Nick, men samtidig kroppen hennes brant i begjær fylte horni fordi det var så plutselig ekte.

Nicks øyne var både omsorgsfull og hensynsfull mot henne mens de brant av lyst-flammende sult, en blanding av kjærlighet og ren lyst.

“Kanskje, jeg vet ikke, det er bare litt … plutselig.” Hun svarte til slutt før hun igjen så over på Eric mens han fortsatte å spille spillet.

Han var enda mer attraktiv denne gangen da hun så på ham, og plutselig tenkte at Nick var foreslå denne fyren få sin pikk inn i henne mens han satt og så brått sendte en flammende ild gjennom kroppen hennes, hennes fitte plutselig travelt med horni som hun så tilbake på hennes kjæreste, hennes hjerte bankende i brystet hennes.

“Er du sikker på dette?” Hun spurte, uten å vite hva annet å si akkurat da.

Nick igjen nikket; hans uttrykk stødig. Alicia igjen kikket over mot Eric, kroppen hennes følelse i live med elektrisitet som hun følte seg nervøs og spent, den voksende horni i henne sakte settling de engstelige følelsene innenfor. Hun hadde tross alt enige om dette, og selv etter en tid kommer til å ha det for seg selv, ikke bare for å behage Nick, og Eric var varmt, dessuten ville hun føle noe mer forberedt hvis de snakket om det i flere uker? Den plutselige situasjon eller annen måte gjort følelsene virke mer forsterket.

Puste litt tyngre, Alicia igjen så på Nick.

“Tonight?” Hun spurte, hennes fitte kribling som Nick nikket og Alicia tenkte at dette kunne skje, egentlig, i kveld.

Puste tungt, hjertet hamret, hun kikket en gang til på nicks venn før settling øynene på ham enda en gang.

“La oss få dette rett,” Hun begynte, glad for at Nick var fremdeles holder henne som magen hennes flagret med realiteten av hva hun var i ferd med å si. “Du vil se meg ha sex med Eric, akkurat her, i kveld?”

Nick smil dypere, etterligne horni i øynene hans, da han nikket igjen. Alicia føltes som en sommerfugl på størrelse med neven ble herje i magen hennes da hun så Nick ser henne. Dette var ekte. Det hele var så ekte. Og så nikket hun.

“Alright”. Hun ble enige til slutt og Nick øyne lyste og han gliste bredt samtidig som Alicia følte kåtere enn hun noen gang har hatt før. Hun kunne knapt tro at dette var faktisk skjer, men faen, det gjorde det gjør henne føle delirisk.

“Fuck din hot!” Hennes kjærlig kjæreste sa i en halv knurring av ren lyst, hendene griper rumpa da han trakk henne inn i den solide bule hans.

Det store, hard bule sendte frysninger gang gjennom Alicia kropp, spesielt når hun tenkte at i kveld som ville være Eric trykke hans harde, svulmende pikk mot henne mens Nick overvåket. Begge disse brakte en myk purring knurring fra Alicia halsen, øynene hennes brenner som hun tok en dypere drikke av hennes vin, i håp om å bosette magen hennes og styrke knærne, som føltes mer enn litt svak akkurat da.

“Så, hvordan har du lyst til å spørre ham?” Spurte hun da hun senket glasset, fortsatt puster tyngre etter hvert som hennes hjerte slo raskt, prøver å hamre gjennom brystet hennes.

Nick smil forvandlet til en smirk.

“Jeg tviler på at vi må spørre, fra det øyeblikket vi kom hit Eric har vært å sjekke deg ut, ville han være opp for det jeg tror.” Han svarte, og lagt før hun kunne snakke, “Men jeg har fått den perfekte idé om hvordan du setter den opp. Gå med meg ok?”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s